ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ..Ημέρα εγκλεισμού 36η – Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 -AΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ
Όλα γίνονται για τα παιδιά…
Και στην Ελλήνων Πολιτεία, το ενδιαφέρον για τα παιδιά ξεκινάει από τη στιγμή της σύλληψης τους. Το δικαιότερο δώρο της πολιτείας προς κάθε παιδί, είναι να έχει τη μητέρα του κοντά του στα πρώτα χρόνια της ζωής του.
Και ο ρόλος της μητέρας είναι να ενεργοποιήσει τις ιδιότητες της Πατρώας Ουσίας, που βρίσκονται καταγεγραμμένες στον κληρονομικό κώδικα των χρωματοσωμάτων του.
Από τη στιγμή που ο Ανδροκλής άρχισε να πιάνει μαρκαδόρους, η Μελπομένη τον ενθάρρυνε να παίζει με τη γραφή χρησιμοποιώντας και τα δυο του χέρια. Γνώριζε πως δεν πρέπει να εξασκείται μόνο το ένα ημισφαίριο, όπως επιδίωκαν παλαιότερα και ο δεξιόχειρας έμενε για πάντα δεξιόχειρας και ο αριστερόχειρας αρκούνταν στις δυνατότητες του αριστερόχειρα…
Ο Ανδροκλής σχεδίαζε και με τα δύο χέρια και είχε μάθει να γράφει και να αναγνωρίζει τα Ελλάνια Σύμβολα από την ηλικία των τριών ετών.
-« Θέλεις να γράψεις τα σύμβολα και να μου μιλήσεις για αυτά;;; » τον ρώτησε η Αριάνδη.
Ο Ανδροκλής πήρε το μπλόκ του, μάζεψε τα μανίκια από το πουκάμισο του και ξεκίνησε να ζωγραφίζει ένα σπίτι...
-« Δεν ξέρω ακόμη πολλά…τώρα τα μαθαίνω κι εγώ…αλλά θα σας δείξω όσα γνωρίζω….
Πρέπει να ξέρετε πως τα Ελλάνια σύμβολα μας είναι 27 και μένουν στο σπίτι τους που ονομάζεται σπίτι των Α-Ω….και είναι έτσι:
Όμως, τους αρέσει να παίζουν χωρισμένα σε ομάδες, που θα τις λέμε συστάδες κι έτσι στην πρώτη συστάδα παίζουν μαζί τα πρώτα εννέα σύμβολα που είναι :
Κι όπως βλέπετε το Άλφα που είναι μπροστά είναι κι αρχηγός και δίνει τις Δυνάμεις και τις Δυνατότητες του σε όλη την συστάδα του.
Και θα σας πω ένα μυστικό…
Το Ιώτα που είναι στο τέλος , κάποτε στα αποστατικά χρόνια, οι άνθρωποι φώναζαν λάθος το όνομα του και αντί για Ιώτα το έλεγαν γιώτα. Όπως ξέρετε, το κάθε σύμβολο ξεκινάει από την ίδια τη φωνή του, δηλαδή, το Άλφα φωνάζει αααα κα αρχίζει από Α, το Βήτα φωνάζει Βββββ και αρχίζει από Β, το Γάμα από Γ και πάει λέγοντας αλλά μόνον το Ιώτα ενώ φωνάζει ιιιιι και ξεκινάει από Ι ,που ήταν η φωνή του, όλοι το φώναζαν γιώτα….
Κι αυτό συνέβαινε γιατί οι ίδιοι κακοί που το έβγαλαν έξω από την προστασία της ολότητας και του φερόταν πολύ άσχημα, αλλοίωσαν και το όνομα του…
Η δεύτερη συστάδα έχει κι αυτή 9 σύμβολα αλλά ξεκινάει από το τελευταίο που είναι το Ω και προχωράει ως το Π…
Ο Ωμέγα λοιπόν πήρε τις τεράστιες κοσμογόνες δυνάμεις και τις έβαλε στη σειρά, τη μία δίπλα από την άλλη και με αυτές έφτιαξε μια τρίαινα, το Ψ, και την έριξε στο χάος, Χ, εκεί όπου υπήρχε σκοτάδι και τίποτα δεν μπορούσε να δημιουργηθεί και να ζήσει. Οι κοσμογόνες δυνάμεις, σαν τρίαινα, οδήγησαν τις σκοτεινές δυνάμεις του χάους στο Φως, Φ, και τις έβαλαν να παράξουν Αφθονία , Υ, για την Εν νέα Δημιουργία που σηκώθηκε ψηλά να φανεί σε όλους με το Τ. Ύστερα οι δυνάμεις πήραν Ρ, Ροή για να περάσουν την Πύλη, το Π…και να μπουν στην ολότητα…
Η τρίτη συστάδα
Αρχίζει με την ολότητα που πήρε όλες τις δυνάμεις και τις σύνδεσε με το Νου κι έδωσε άδεια στο δημιούργημα να δημιουργήσει με εκείνον τον τρόπο, Λ, που δημιουργήθηκα κι εγώ και όλοι μας….
Δεν ξέρω περισσότερα να σας πω αλλά μόλις μάθω θα σας τα δείξω κι εσάς…
Ξέρω όμως πως εσείς μαθαίνατε στα σχολεία σας μόνον τα 24 γράμματα, όπως τα λέγατε, με τα οποία απλώς μετατρέπατε τη σκέψη σας σε γραπτή, για να μην την ξεχνάτε. Και ξέρω πως δεν γράφατε και με τα δύο χέρια και πως κάποτε μάλωναν πολύ τα παιδιά που έγραφαν με το αριστερό τους χέρι …Ξέρω πως περάσατε πολύ δύσκολα Αριάνδη αλλά δεν το καταλαβαίνατε γιατί τα 3 σύμβολα σας τα είχαν κρύψει…όμως δεν πειράζει γιατί θα τα μάθετέ τώρα μαζί με εμένα…Στο σχολείο μου μαθαίνουμε για μια μεγάλη Αξία, την ΑΡΕΤΗ, που είναι ιδιότητα της ΑΡΤΕΜΗ και όπως η ΆΡΤΕΜΗ εκτόξευε μακριά τα χρυσά της βέλη της γνώσης, έτσι κι εμείς πρέπει όσα μαθαίνουμε να τα δείχνουμε και σε άλλους χωρίς να ζητάμε κάτι…Κι εγώ στο σχολείο μου ,του χρόνου που θα είμαι πιο μεγάλος, θα βοηθάω τους μικρότερους για αυτά που πρέπει να μάθουν…»
Η Αριάνδη πήρε τον Ανδροκλή να περπατήσουν στον όμορφο κήπο και να ψάξουν για σκιουράκια και καρπούς στα δέντρα….
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ
Post a Comment